På G....

Nya äventyr väntar miss Borgert!!
Jag är nu mitt uppe i flytt från Tönsberg till Karlstad, och mina känslor är lite blandade -.-
Jag har tre jobb just nu i Norge, i Sverige har jag inget ännu.
Har precis skrivit in till bemanningsenheten i Karlstad, så vi får se om jag får svar eller inte...annars blir det arbetsförmedlingen för mig :( booo!!!
Förutom flytt, så är även bartenderskola bokad!! Woopwoop
1 Mars åker jag och lillasyster till MIAMI i fyra veckor för att utbilda oss till bartenders, och förhoppningsvis besöka min fin fina värdfamilj i San Fransisco =)
Fyra veckor med skolan, sol, bad, drinkar, äventyr och umgås med min underbara syster <3
Den som väntar på något gott...
 
 
Ska betala en del av betalningen på tisdag, sen ska vi kolla upp flyg och föhoppningsvis kan vi boka och betala allt så fort som möjligt :)
Då är det bara fickpengar som ska sparas under de närmsta halvåret.
Min stora plan...den att flytta till Australien är fortfarande lagd på is. Men den dagen kommer när den kommer, jag kommer förhoppngingsvis besöka min fina bv så snart som möjligt, och flyttar gör jag om ca 2 år kanske.
 
 

5 månader senare...

I'm back...for now!
 
Just nu sitter jag här på jobbet, det är snart midnatt och jag kollar på andra säsongen utav "Breakout Kings".
Min drömman Ian Bohen har en liten roll i denna säsongen, så jag är rätt glad av de lilla jag får se av honom ;)
 
Jaja, skulle ju inte skriva om de, now to the reason:
Mitt år i Norge börjar komma mot ett slut, jag har nu exakt en månad på mig att flytta ut ur min lägenhet. Det är mycket som ska ordnas på denna månaden, måste till soptippen, säga upp olika abonemang, sälja saker, få hem de som ska till Karlstad, samt att jag ska jobba under denna tiden!
Vad jag ska göra när jag väl flyttat hem är inte bestämt ännu, jag kommer fortfarande jobba extra i Norge och så klart så måste jag söka jobb i KD.
Förut var planen att jag och syster skulle flytta till Göteborg...detta har dock lagts på hyllan för stunden...anledningen är för att vi ska till Miami!!!
 
För två dagar sedan bokade jag och syster in en kurs på "Barskolan Academy". Under fyra veckor kommer vi bo i Miami och lära oss allt man bör veta som bartender. När vi väl är färdiga, så kan vi förhoppningsvis jobba som bartenders =)
Kursen är dock inte än på ett tag. Vi drar 1 Mars...men då har vi god tid att spara mycket pengar så vi kan hitta på en massa när vi är där :)
 
Det är just nu 1 Augusti, och jag har redan under året vart i London vid två tillfällen, och Ibiza en vecka, detta har gjort att mitt sparkonto har fått lida lite. Ehm! Men, nu ska jag göra mitt bästa för att få ihop till en resa till Australien för att hälsa på min fina bv Amanda, samt att jag måste betala för min kurs, och ha fickpengar :)
Att bo hemma kommer göra att mitt sparande kommer bli lite lättare, men frågan är ju då...hur mycket jobb ja kommer få i KD (?)
Två bilder från Ibiza! Jag, lillasyster & mamma drog runt min födelsedag:
 
 
BTW!! Jag har jobbat under två helger på en bar här i Tönsberg, jobbade bara som barback (plockade glas), men det var helt okej :) Så de är en liten öppning till nattlivet här i Norge :)
 
Nu ska jag sluta skriva...måste spara lite så jag kan skriva fler inlägg ;) Nu när de händer lite i mitt liv förutom jobb så kanske de kommer lite inlägg från mig ;)
 
Avslutar inlägget med en bild från min tid i London när ja var där med syster:
 
 

RSS 2.0