SÖNDAG

Söndag, Söndag...underbart störande Söndag!
Veckan är snart slut, och en ny börjar inom kort...men lite är det kvar ännu, och idag ska jag ta och städa rummet här på Gruvlyckan, umgås med broder och förhoppningsvis dra ut ett tag. Jag borde försöka att byta ut min älskade dator mot nyttigare saker, och idag ska jag börja med de =)
WWE får mig fast ganska lätt framför datorn...men de kan vänta!
Senare ska jag till Rud och träffa mamma igen som vart borta i en vecka med kära faster.
Ska se om hon kan hjälpa mig med mitt hår med innan hon drar iväg till min morbror i en vecka...(?)
Ne, dags att slita sig...ha de gött ;))

FINA VÄDER =))

Kom nyss hem efter att ha vart till lekparken med lillebror. Kände att jag vart tvungen att ta vara på vädret nu när det är så fin fint =) Tidigare idag tog jag och syster även en promenad till Bergvik, duktiga vi vart!! =))
Köpte ett par byxor på H&M...GRÖNA vart dem med!! Me Like!!!
 

FESTIVAL JOBB

Att jobba på en festival har jag alltid tyckt verkade intressant, men jag har aldrig riktigt tänkt mer på de...
Så igår ringde faster Anki och frågade om jag skulle kunna tänka mig att jobba i Putte i Parken.
Festivalen som börjar imorgon här i Karlstad med en hel del artister...som en av mina favoriter...Gavin Degraw.
Jag tvekade inte att säga ja...jag hade ingen aning om vad jag skulle få göra..eller om jag ens skulle bli ringd, men efter ett tag så ringde Maria och sa att jag skulle sälja öl. Låter riktigt bra, men mmer information kommer jag att få senare när hon pratat mer med folket som håller i de hela. =)
Hoppas på att de kommer bli skoj iaf!!

HELG - JOBB

Denna helgen är nu bokad med jobb på lördag och söndag, rätt skönt eftersom att jag nu REDAN är sjukt pank :o
På lördag åker jag till Forshaga där jag ska sälja öl tillsammans med moster Mia under Forshaga Festivalen...tror jag att det är iaf :P
Sen ringde Cultural Care idag och frågade om jag ville stå och prata och berätta om mitt år på söndag..och visst säger jag ja till de. Får inte alltför mycket pengar för dessa jobb, men de ser bra ut på mitt CV, och jag sitter inte hemma och ruttnar iaf. Hihih
Blev även en hel jobbdag idag, skönt de!
Just nu är jag trött efter en "lång" dag med jobb, så ligger och kollar på "The 4400" och dricker Cola.
Rätt gött...och lat, jag vet ;)
Nästa vecka blir de jobb med min lilla sish ;) Får se hur de går, mohaha <3

THE 4400

Just nu är jag fast i TV-serien "The 4400" som sändes mellan 2004.2007 och det betyder att det finns hela fyra säsonger av serien. Jag minns att jag började kolla på serien när den sändes på TV, men tröttnade efter första säsongen...vet inte ens om jag kollade på alla. Minns heller inte hur jag kom att tänka på denna show, men på något sätt hittade jag den och tänkte att det var dags att kolla klart på den. Första säsongen gick fort att kolla på, och nu har jag gått igenom mer än halva säsong två.
Serien handlar om 4400 personer som försvunnit mystiskt under ett antal år, och helt plötsligt dyker dem upp från ett ljusklot..som släpper ut dem alla. Dessa personer har alla en speciell individuell "gåva", som tankeläsning, kunna se in i framtiden, läknin och massa annat. Senare får man reda på att dessa personer blev bortförda av framtida personer och sen tillbakaskickade efter att dem "jobbat" med dem.
Det hela låter lite udda när man inte sett de, men börjar man kolla så är det svårt att sluta...för man måste ju veta vad som händer med personerna =)
Serien är inte dålig, men inte bäst heller...sju av tio får den av mig...än så länge!!
Fina pojkar, mystik, drama och romantik...det är så de ska vara i en serie.

CIRCUS

Imorse vaknade jag och syster med lite dunkande huvuden efter en händelserik utgång.
Vi hade inte mycket tid på oss innan vi var tvungen att dra till Bergvik för att köpa ännu en biljett till Circus Scott. Tyckte att syster borde följa med, och de gjorde hon :D
Showen var bra, jag har sett bättre, men jag tyckte om att dem hade väldigt mycket riktat mot barnen. Lucas började blir lite trött vid vissa delar, men när "Bamse" och hans vänner kom ut så vaknade han till :P
Att en elefant kan stå på frambenen hade jag ingen aning om, de var första gången jag såg de, och de var rätt coolt. Sen tyckte jag om trampolin hopparna...eller vad man ska kalla dem :P Dem var riktigt braaao !
Kunde inte ta några bra bilder, men här kommer några iaf =)
Filmade för de mesta, men orkar inte lägga upp (a)
 
 
 
 

RSS 2.0