Fix fix fix

Börjar nu få lite ordning i lägenheten, i torsdags åkte jag och Andreas till Sverige för att hämta lite av mina saker...eller ah, nästan allt xD
Det blev fulla bilen...iiiiiih :P
Kom precis till Karlstad för att fira min älskade lillesyster på 21 års dagen. Blev liten släktträff och sen packa mina saker hos mamma. Fredagen blev det en tur till IKEA för lite plock, samt till ICA för att handla in lite mat till miiig =)
Lördagen var bilen fullpackad, och turen bar först mot Årjäng och marten där.
Väl hemma i Tönsberg var det bara att packa ur bilen och sen vidare till Modum för att lämna Andreas och bilen. Var hemma efter klockan tio tror jag, trött och sleten efter dagarna med stress och bilkörning....
Idag har jag fixat en hel del här...men inte klar ännu! Lägger upp bilder när jag fått allt färdigt, just nu är det saker överallt xD haha.
 

Glad och nervös =)

 Klockan 22:00 ikväll så ringde de på min mobil...eeh...tänkte jag...så sent!?
Som alla vet så har jag nu flyttat till Tönsberg, Norge...och sökt jobb som en galning...under lite mer än en veckas tid nu. Jag har vart in med CV på mååååånga olika ställen, och sen var det bara att vänta och kolla upp NAV.no och FINN.no vaaaaar dag om nya jobb.
Ikväll ringde dem från Peppes Pizza, en populär pizzeria nere i stan vid brygga, och imorgon kväll ska jag in på intervju!!
Jag är så glad...för att...även fast det inte är ett säkert jobb, så är jag ändå ett steg närmare. Jag har vart här i lite mer än en vecka och har redan fått en intervju...så imorgon är det bara att satsa och gå in stenhårt för att få provjobba i alla fall.
Nu är det bara för alla att hålla tummarna, och för mig att inte bli fööör nervös imorgon =)
 

Update

Jag har en lägenhet, ska till helgen köpa en tvättmaskin, och så kommer min älskade mamma och moster med ett lass saker från Sverige. Kommer fixa en massa i lägenheten till helgen, vilket jag är väldigt glad för =)
Jag har idag vart inne på Peppes Pizza och lämnat CV, samt till Adecco för att dem ska få min information. Jag har också sökt jobb på The Body Shop och som barnehageassistent.
Sammanlagt har jag väll gett ut mitt CV och personliga brev till mer än 15 olika chefer och företag.
Sökte på ett gym igår, som jag verkligen hoppas få!!
Man kan ju inte göra så mycket mer nu, än att vänta och hoppas på att någon hör av sig.
Jag kollar varje dag på hemsidorna här efter jobb, så jag ligger då inte på latsidan iaf !
 

Warrior!

 

Vikersundbakken

Måste bara säga att i lördags gick jag, Christel och Andreas upp för 1078 trappsteg!!
Det vart rätt jobbigt, och man blev lite illamående :o
17.50 min gick vi på, detta med en 2 min paus efter första etappen.
Nästa gång ska jag gå den på 15 min ;) mohhah
 
 
 
 
 
 
 
 

Try and fail...

Hej hej !!
Just nu är det väll lite "sådär" med mig härborta, det har inte ens gått en vecka och mycket har redan hänt.
Idag har jag vart ute här i Tönsberg och lämnat en massa CVn i affärer, blir lite jobbigt när det är unga (någon snygg) kille som man måste prata med...men äh, de fixa jag de ;)
Många var väldigt trevliga, och även fast de flesta inte söker personal för tillfället, så hoppas jag på att höra något nästa vecka...annars är det bara att kämpa på.
Jag har inte velat något såhär gärna på väldigt länge, så nu ska jag kämpa för att synas och hoppas på att få napp någonstans.
Just nu sätter jag mycket på spel, jag är väl medveten om de, men att åka tillbaks till Karlstad nu och jobba som personlig assistent igen är inget jag vill göra.
Att skjuta upp Australien med ett år till, är jag villig att göra, så länge jag får erfarenhet och lära mig att ta eget ansvar för ALLT så kan jag göra de.
Jag vet att när jag kommer till Australien så kommer jag vara i samma sits som nu, kommer inte ha jobb, och måste finna boende, så varför inte testa lite närmare hem först?
Att göra sina egna misstag måste man få göra, jag förstår att vissa kanske inte tycker jag gör rätt val, men jag är 22 år och jag har så länge velat ha ett eget ställe, därför är jag villig att prova!
Det enda jag vill är att ha ett stöd och hjälp i de jag gör...vilket jag inte har så mycket utav just nu. :/
Men men, jag har länge sagt till mig själv...ENSAM ÄR STARK!
Nu kör vi !!
 

In Norway!!

I fredags åkte jag till Norge då!!
Jag har vart på en arbetsintervju i Modum för ett Café jobb. Dock finns det ingenstans att bo där, så nu satsar jag stenhårt på Tönsberg!!
Igår var jag och Christel till Husöy för att kolla på en "hybel" som dem kallar de här. En liten lägenhet som vart del av ett stort hus. Verkar perfekt för mig, så står nu på listan och måste vänta för att se om jag fått lägenheten eller inte, får veta på onsdag.
Imorgon ska jag ut till stan och lämna CV till affärer och kolla om jag kan prata med lite folk som jobbar/äger barerna häromkring.
Håller även på att spana runt efter fler lägenhets alternativ =)
Idag har jag och Christel vart och fixat så vi har internet, jag har vart på en liten promenad runt här för att kolla lite, och så har jag skrivit på massa personliga brev. Duktiga jag !!
Pratade nyss med pappi och lillebror på videochat, lillebror började gråta när jag sa att jag skulle bo här och att han inte kunde bo med mig hela tiden. Han var bestämd och sa att han skulle flytta till mig. Min lille Goooos de <3
 
Nu är dagen slut och det är dags för mig att slappna av lite, imorgon är en ny dag!!
Dags för film, nötter och vatten...hahah ojoj så de lät då xD
Natti <3
 

Sista veckan!

Endast en vecka är nu kvar på mitt nuvarande jobb som personlig assistent. Känns skönt, eftersom att jobbet är väldigt jobbigt psykiskt. Till helgen drar jag till Norge, hoppas på att få något jobb därborta, men får väll se vad som händer. Håller tummarna !! =)
Så imorgon börjar en vecka som är fullspäckad med jobb, telefonsamtal, doktorbesök, packning, träning och cv fixande bland annat.
Får se om jag hinner med allt...börjar bli lite nervös nu, tycker inte om att inte ha allt planerat -.-
Idag har jag en riktig slappisdag med.......cola och chips, shit va colan smakade skit i början då :o Men den funkade efter några klunkar, nästa vecka blir de ingen läsk alls =)
Nu börjar snart bingolotto, sen ikväll blir det lite filmmys med mig själv!
 

RSS 2.0