BIO I SIMSBURY

Nyss hemkommen från bio. Idag blev det att kolla på omtalade filmen "The Hunger Games"!
Jag tyckte den var sjukt bra, jag är dock väldigt glad över att ha läst boken innan jag såg filmen, så de rekomenderas. Böckerna gör att man är inne mer i filmen och fattar mer hur huvudpersonen Katniss tänker.
Filmen vart lite brutal på vissa ställen, men den mätte upp bra med boken tycker jag :)
Nu väntar jag bara på att "Catching Fire" ska komma ut...kommer väl om ett år..men ajah!!
Jennifer Lawrence som spelar Katniss är sjukt bra i filmen, hon håller upp hela filmen på ett riktigt bra sätt.
Det enda jag inte gillade med filmen var att de kändes som att allt gick så fort, i boken så håller spelen på under en lång period, ca två veckor om jag inte är helt ute och cyklar. Jag förstår att dem kanske inte kunde få ihop de om de hade vart längre..eftersom att filmen är 2 h 20min.

LÖRDAG 17DE I BILDER:

Den 17de åkte jag och några andra au pairer till Hartford för att kolla på St. Patrick's day paraden. Stod ute i kylan i mer än två timmar för att kolla på tåget som aldrig tog slut xD Riktigt bra var de iaf...av de vi orkade kolla på =) när vi väl åkte hem, så blev det jobba lite innan min värdmamma körde mig till Robyn där de blev lite dricka och flumm!
Jag tillsammans med de andra flickorna =)
Paraden:
The Mansion:
Det blev plötsligt väldigt tyst där uppe, så jag gick upp och kollade...där låg Robyn, Danielle och Mikaela...DÄCKADE ;) mohahah

SNART

Nu är vi snart där!
Kan inte fatta att de snart är nere till 50 dagar kvar! Det enda som fattas nu är hotellet i LA, och de ska jag fixa till helgen. Woopwoop, kommer bli en underbar månad <3

LIU

chacha!!
Efter en bussresa på två och en halv timme, tågtur på 45 minuter och en skolbussresa på 15 minuter så anlände jag på skolan i Long Island.
Klockan är snart ett på natten här, jag ligger på mitt rum och ska snart sova.
Delar rum med en polsk tjej som jag aldrig kan komma ihåg namnet på...sry (a)
Vi anlände vi till skolan runt fem, sen blev de lite middag innan de var dags för första lektionen klockan sex. Gjorde inte så mkt, slutade vid åtta, sen bar det av till rummet. Lite häng och big brother och nu är det dags för mig att sova, imorgon blir de upp tidigt för en LÅNG dag :/
Satsar på att vinna ett quiz som vi ska ta i slutet av kursen...de som vinner slipper göra läxan ;) mohaha, de skulle vart rätt gött de ! =)
Lämnade även in min läxa idag, blev ett helt jävla kladd xD Hon kommer ju inte kunna läsa vad jag skrivit...plus att
de är inte ett dugg bra eller noga genomfört :P hahahh...ajah!!!
Nej, nu natten!! Nattiiiiiii

RSS 2.0