AVSKED!

Min avskedsfest blev väldigt lyckad, väldigt glad att så många kunde komma.
Riktigt trevligt vart de att bara hänga en sista gång med en del av gänget...jag kommer verkligen sakna alla :(
Tack så mycket sägar jag till alla som kom =)
Mina små pojkar var väldigt söta, som vanligt!
Dock vart min femåring lite deppig när han kom tillbaks efter att ha köpt glass, jag trodde han hade ont i magen...
När min värdmamma kom ner efter att alla hade gått så sade hon att han hade börjat gråta innan han gick till sängs. Jag förstod inte varför, men sen sade hon att han grät för att jag ska åka hem :(
Min busunge, blir så ledsen när han säger sådant, desamma efter nattens kommentar...kommer bli så svårt att lämna mina ungar asså !! :o

SLEEPOVER

Just nu ligger jag nere i barnens lekrum på en uppblåsbar madrass med två sovande små pojkar.
Redan i November hade jag lovat en av lillpojkarna att vi skulle ha en övernattning tillsammans, men de har aldrig blivit av. Så jag tänkte att detta vart sista möjligheten till att göra de. Film och popcorn vart de...riktigt trevligt!
När de kom till att sova så gick de ju sådär...pojkarna ville inte ligga bredvid varandra, och den äldsta tyckte att vi låg för långt bort..så min lösnins blev att jag lade mig emellan dem två..på en av madrasserna. Ehm, jag vart alltså tvungen att ligga på sidan med armen runt den lilla och jag kunde inte röra mig alls xD Det som dock värmde lite extra var att min femåring lade sin hand på min hand och sade:
- Don't leave us...ever.
Aaaaawe, min goding de! <3
Sen somnade dem båda och jag kunde ta mig loss för att gå över till min madrass...nu är problemet bara att dem har mitt täcke, och jag har deras pluttiga filt :P
Får se hur det går att sova...dem kommer säkert väcka mig klockan sex....buhuu!
Ååh, dem ser ut som riktiga änglar nu...och deras snoozande är så sött =)
Kommer verkligen saknar mina busungar.
Nej, nu ska jag nog lägga mig...eller testa kolla på film, jag vill inte väcka dem ju =)
Natti !!

ARBETSLÖS!

Jag har nu fullbordat mitt år som au pair, och det betyder att jag nu är arbetslös!
Lite konsigt känns de, men än så lämnar jag inte min underbara familj.
Har en helg framför mig som ser ut ungefär såhär: Båda dem stora pojkarna har sina första baseball matcher imorgon, och jag ska vara där och kolla på mina godingar och heja på. Måste även köpa in lite saker som behövs till på söndag, då jag har min avskedsfest. Måste även passa på att skypa med Amanda, blir säkert skype med familjen med, som vanligt =)
Jag har redan börjat rensa och packa ner mitt rum, men de blir mer av de i helgen. Jag måste även fixa med kartor, biljetter och skriva till våra hostel. Ja, jag har en hel lista som jag ska kryssa av :P
Ska även fixa kopior till min värdfamilj och fixa ett schema så de vet vart vi håller hus...jag känner mig så mycket tryggare att ha dem som hjälp om de kör ihop sig eller något.
ARBETSLÖS...ojojoj, de låter inte så bra...hoppas på att kunna ändra de när jag kommer hem!!
Jag är sjukt trött nu, så blir nog att mysa ner mig i sängen med en film.
Kolla in mitt fina självportätt...jag är världens dåligaste på att måla..jag vet xD

WWE NÖRD!

Just nu håller jag på att nördar WWE, eftersom att jag kommit lite efter så måste jag ju komma ikapp.
Royal Rumble 2012 är det nu som gäller...undrar verkligen vilka som är med =)
Sitter och sörjer Zack Ryder efter att Kane misshandla honom brutalt :(
Min fining han =) Men han blir snart bättre hoppas jag <3
John Cena har tyvär tappat lite, men jag hoppas verkligen att han skärper sig! Efter att Edge skällde ut honom så hoppas jag verkligen att de vänder för min älskling :P
Randy Orton kom nyss tillbaks, wohoo...eller ah, han kom nyss tillbaks där jag kollar :P
Såg en liten snutt av Alex Riley...som jag verkligen saknar :o Varför kan han inte vara med mer :(
The Miz är ju fin att kolla på ibland, men han är ju så sjukt jobbig!!
Ted Dibiase är även lite ögongodis, me like!!
Jag började faktiskt kolla på Wrestling när jag gick i åttan tror ja...men när de slutade gå på Z TV, så kunde jag inte längre kolla på de. Så för över ett år sedan så började jag kolla på de igen, och min favorit var fortfarande kvar, nämligen John Cena. Så jag fastnade med en gång, och jag har inte tröttnat än.
Sååå, jag kan erkänna att jag enbart kollade i början för att vissa av dem såg riktigt bra ut...MEN efter ett tag så kom jag in i de hela och nu är jag helt fast.
Men, muskler, tatueringar och snygga ansikten gör det hela så sjukt mycket bättre ;) mohahahah <3
Många killar som får reda på att jag gillar wrestling blir lite chockade, men men...det är kul.
Nu ska jag fokusera på Royal Rumble matchen, och sen blir det sängen.
John Cena, my lööve <3 och Randy Orton my number 2 =)

ETT ÅR!

Grattis till mig!
Idag firar jag nämligen ett år i USA =) Woho...
Det känns helt underbart att jag har klarat de, JAG har klarat det helt själv!!
Eller...ah...att säga att jag klarat de helt själv kanske inte stämmer helt, jag har haft underbart stöd hemifrån, från min värdfamilj och från vännerna här.
Jag lämnade Sverige helt själv för att bo hos en helt främmande familj under ett års tid. Jag pratade med min värdfamilj en enda gång...sen åkte jag...fatta vilken risk jag tog! Dem kunde vart hemska, jag har hört om helt knäppa familjer och au pairer som inte alls trivs med sin situation.
Några av dem jag kom med har fått åkt hem för att dem inte hade de bra med sin v.familj, vissa vart i rematch och bytt familjer. Jag har haft världens tur...jag kände mig hemma efter bara några veckor här i lilla CT med min familj.
när jag längtat hem så har mina tre pojkar gjort de bättre, dem är som mina bröder, jag kommer verklige sakna dem så sjukt mycket när jag åket. Just nu försöker jag att inte tänka på de..kommer se dem igen när mamma kommer, och de kommer bli hur bra som helst =)
Igår vart jag på mitt sista au pair möte, det blev karaoke kväll. Det vart sjukt kul...men sååå sorligt, jag kommer verkligen sakna alla :(
Efter ett år så har jag ändå vart med om endel här i staterna. Kommer säkert sumera upp här, men de orkar jag inte göra nu :P Nu är klockan snart halv tio och det är dags för sängen. Två dagar kvar med jobb återstår nu, och imorgon tror jag att det blir bowling med mina stora pojkar =)
I helgen blir det skype, packa, fixa med avskedsfesten och inför CA och umgås med familjen.

SONGS IN REAL LIFE

Ända sedan min Silver Bay, så har jag vart fast vid dessa klipp. Sjukt roliga, och nu väntar jag på att nästa ska komma ut! Har sett flera som gjort försök...men dessa är lätt bäst än så länge :)



MÅSTE SE

Så, igår var jag på bio...American Reunion, och JA den vart bra =) Sjukt rolig, med den vanligt knäppa humorn som American Pie alltid haft =)
Såg denna trailern innan filmen började:
Bra musik och dans, jupp, detta är en film för mig. Så den måste jag ju se!!
När jag gick in och kollade IMDB, så såg jag denna film på framsidan:
Trailern på IMDB vart dock mycket bättre, men men =) Ska se iaf!

21 ÅR I USA

Som alla vet så är det 21 år som gäller här i USA, det är DÅ man kan gå ut och festa.
När jag var 19 år lämnade jag Sverige, fyllde mina 20 år här i USA efter en vecka...och snart blir jag hela 21 år !
Att jag missade systembolags debuten med ett år har känts lite jobbigt, att inte kunna sitta på en uteservering och ta en cider eller en drink i de varma och härliga vädret har vart tortyr. MEN, efter ett års väntan så kommer min stora dag ske i San Diego den 3 maj...även fast jag måste vänta lite över en vecka för att verkligen fira dagen i Vegas, så kommer de hela vara underbart. Det kommer vara värt att ha lämnat Sverige innan min "systembolags dag"...hoppas jag ;) Har ju ingen aning om vad som väntar.
Under mitt år här så har jag alltså aldrig gått ut på krogen...eller ah, de var en lögn, var på en midsommarfest i NYC, så den helgen blev de party och illamående xD Sen vart de nyår när jag och massa andra brudar drog till Kanada, och några få partyn hos en kompis. Annars tror jag inte att de vart nått party för min del...och JA, jag saknar de...men de är nog mest för att jag inte KAN och FÅR göra de här...då tänker man mer på de.
Nej, jag ska inte klaga, jag är hemma om 40 dagar, då får jag göra vad fan jag vill =)

TVÅ VECKOR KVAR

Nästa vecka är det Spring Break för mina små killar, så de betyder att dem är hemma hela dagarna -.-
Jag hoppas verkligen att de blir bra väder så att dem inte sitter inne hela tiden. Min värdmamma pratade om att vi kanske kunde gå på zoo...de hoppas jag verkligen. Den veckan kommer bli min näst sista jobbvecka :o Så de betyder att jag har två veckor kvar med jobb :o Det hela känns konstigt, och ledsamt, men jag försöker att inte tänka på de. Jag ska ta vara på dessa veckor, och göra de till dem bästa!
Jag har redan börjat rensa ur mitt rum, lagt undan saker jag ska ge bort och saker jag ska ha med till CA.
Det börjar bli lite mycket nu i slutet, inte bara måste jag packa, rensa och städa...jag måste även göra klart en scrapbook som jag ska ge till familjen, och planera en avskedsfest här hemma, samt skriva brev...ojojoj :P
Måste även fixa en massa mer inför resemånaden som börjar snart...galet dethär :P
Men de kommer gå!
Nu ska jag ta och kolla på RuPauls Dragrace och vänta på att min värdfamilj ska komma hem från NY. Hoppas dem kommer innan tio så jag kan gå på bio med min tyske vän Elena =)
Natti Sverige <3

LOS ANGELES

Nu börjar de närma sig, om 18 dagar så lämnar jag min nuvarande bostad i West Simsbury, CT för att åka på en välförtjänt semester!! Hela 20 dagar på resande fot...de kommer bli underbart =)
Har verkligen sett fram emot de hur länge som helst nu, och snart händer de! Mitt och Amandas andra stopp på vår semester är Los Angeles, fem och en halv dag kommer spenderas där.
Det har vart lite svårt att plander just LA delen av semestern, men här kommer ett ungefärligt schema :P

7 maj: Vi anländer klockan 14.00 i LA, tar oss till hotellet. Strandhäng eller shopping blir det väll, och sen tycker jag att vi ska ha en chillkväll =)
8 maj: Universal Studios
9 maj: Disneyland
10 maj: California Adventures
11 maj: Upptäcksfärd på Hop on, hop off buss igenom LA.
12 maj: Bussen även denna dagen, och kanske Universal igen om vi känner för de =)
13 maj: Vi drar till VEGAS !!!!

De kommer säkert inte se ut exakt såhär, men ungefär =) Vi har nämligen köpt biljetter till Universal Studios, och när vi köpte på nätet så fick vi en extra dag gratis, så om vi känner för de så kan vi dra dit igen =)

DISNEYWORLD

I fredags kom jag och min värdfamilj hem från Orlando Florida. Vi spenderade fyra magiska dagar i Disney World, det vart en av de bästa tiderna jag haft under mitt år här i USA.
Jag har inte några bilder på datorn just nu, så lägger upp dem imorgon kväll =)
3D shower med vatten och doft efekter, disney figurer, slottet, parader, shower och en massa annat bjöds på i de fyra parkerna. Första dagen spenderade vi på Epcot, en park där dem har olika länder uppsatta, ja dem hade iaf Norge. Det var nära nog de :P Dem hade svenska kakor och godis, yumyum =)
Andra dagen blev det poolen innan vi drog till Animal Kingdom, kollade på en kort show om Lejonkungen, åkte på en liten safari och lite annat.  Tredje dagen, och Magic Kingdom vart parken för dagen, med de kända slottet och en kort broadway liknande show med Skönheten och Odjuret. Sista dagen...och sista parken, Hollywood Studios. Rolig park med Rock 'n rollacoaster och the tower of terror, två av de roligaste "karuseller".
Tänkte att jag skulle skriva med om upplevelsen i Disney, men nu är det sent och det är dags för sängen. Skriver mer imorgon kväll, då jag även lägger upp bilderna =)
Jobb imorgon, så dags att gå och lägga mig. Natti <3

RSS 2.0