fifty shades

Eftersom att de hela har dragit igång nu...ja, då  menar jag att "fifty shades of Grey" har kommit ut på bio!
Många har nu sett filmen, endel har läst boken andra inte...
Jag är en av dem som faktiskt läst böckerna, och oftast är ju böckerna bättre än filmerna blir. Alla funderade på hur de skulle bli...en porrfilm??
Ehm, den va ju väldigt erotisk...men de va ju väntat...scenerna var för de mesta bra, lite awkward att sitta i en biosalong med x antal okända människor och kolla på riktigt heta sex scener :P haha
 
Det finns ju ganska mycket att skriva om när de kommer till filmen, och jag antar att varenda blogg kommer ha ämnet om "grey".
Meeeen, min åsikt är att boken är bättre än filmen, men filmen var bra. Jamie Dornan är grymt sexig, och de blir svårt att inte drömma sig bort under filmens gång. Dakota gör ett bra jobb som "Ana", men vad är de med håret...hallåååå, de ser ut som en peruk :o
 
Filmen hade en massa roliga moments, för de mesta var de den klumpiga "Ana" som stod för de roliga repliker och scenerna. 
 
Nu ska jag jobba, så skriver kanske mer imorgon ;)
Bye
Izabell

en natt till

Efter fyra nätters jobb, var jag helt slut...men nu har jag haft några dagars vila.
De dumma va att jag inte fick sova ut idag. Dem ville ha in mig 14.30 - 17.00, och jag ville sova mer -.- Men men,  lite extra skadade ju inte. Efter lite jobb bar det av till Nöjes för lite bowling med syster och Jonas. Jag kände att mitt humör inte var på topp, men kvällen blev trevlig. Käkade lite innan det var dags att dra till jobbet igen då =)
Hoppas på en fin natt, men man vet aldrig...
 
Skaffade mig en ny telefon i tisdags, sviker min kära iphone och testade istället en Sony xperia m2 aqua. Billig var den, och tänkte att jag kunde ju lika gärna testa något annat. Iphone har jag ju haft i tre år, så tänkte att de var dags för en förändring.
 
Imorgon är det exakt två veckor kvar tills vi börjar vår resa till Miami!!! Pga att vi bokade flyg såpass tidigt, så fanns inte de flyg som är som smidigast, därför har vi värsta omvägen....men men, de blir bara extra äventyr för oss ;)
Jag har redan börjat packa...och tvingat syrran att börja med :P
Men har ändå mycket som ska fixas, och de får jag göraa när mina två nätter på jobbet är över.
 
Skriver säkert imorgon ;) 
Izabell

fokus!

Fjärde natten på jobbet nu då. 
Anledning till varför jag skriver just nu...dee är för att jag måste få ut lite känslor.
Senaste inlägget var i augusti tror ja, så detta inlägg är bara för att jag vill skriva av mig. Det återstår att se om jag publicerar inlägget eller inte...
 
Vad som har hänt sen senaste inlägget...det är ju endel.
Det är ju nytt år... 2015!! Detta innebär att de var 5 år sedan jag gick ur skolan! Det är sjukt vad tiden går fort!
Jag bor just nu i Karlstad igen då....efter exakt ett år i Norge, så orkade jag inge mer, jag ville helt enkelt göra något annat med mitt liv. Som jag skrivit om, så är ju barskolan min nästa plan. Tre veckor kvar till jag och syster är i Miami.
Jag ska försöka hålla blogg medan jag är där borta, kan vara kul att ha kvar som minne i framtiden =)
 
Sen jag kom hem så har jag bara jobbat...inge nytt alltså...det är de enda jag gör!!  Eller NEJ, vänta lite...jag tränar på SATS ju!! Tror de har gått mer än två månader som gymmet har vart mitt andra hem. Jag har en bbrba PT som jag har tid med ca en gång i veckan, och kroppen  mår så bra sååååå! =)
Det tar tid tills jag är nöjd, men den som väntar på något gott!
 
Inatt jobbar jag...personlig assistent...som innan Norge! Ska sitta och ordna med min och systers resepapper, och kollaa upp vad vi ska hitta på när vi är i fina USA.
Vi ska stanna i 6 veckor, då fyra veckor i Miami på bartenderskola, sen tre dagar i LA, två dagar i Vegas och en vecka i Alamo. Jag ska ÄNTLIGEN, efter tre år, få träffa min fina värdfamilj igen. UNDERBART =)
 
Nu avslutar jag detta inlägg, och  hoppas de kommer ett till snart  ;)
mohaha, take care!!
Izabell

RSS 2.0