Satsa!!

Igår låg jag i feber och magsjuka, idag är jag stabil, men inte helt okej i magen.
Jag måste få i mig mer mat för att få upp min energi lite =) Jag har städat mitt rum, bytt sängkläder och dammsugit, var en sväng till polisen för att göra kopior på mitt pass och till affären.
Nu ligger jag här i sängen och väntar på att kycklingen ska tina och sen ska jag fixa mat till mig och bror min.
Klockan 02.50 i natt så går min buss till Norge, det hela känns sjukt eftersom att jag mådde så dåligt igår...MEN detta är en chans jag har nu och jag ska ta den. Både mamma och Christel säger åt mig att åka, så de ska jag göra!
 
Just nu är jag sjukt hungrig, tänkte att jag skulle kolla till kycklingen nu, ska fixa kycklingsallad till när jag åker och till mig och bror min så blir de kyckling med gröddsås och ris....yuuuuum <3
 
 

-


-


Färg ?

Mitt hår behöver verkligen klippas, och funderar på hur jag ska ha färgen:
Funderar starkt på denna, inte för mörkt och inte blont lixom...hmm!!!!
Såhär ser de ut nu TYP...men mitt är nog lite blondare(?)
Detta är rätt snyggt!! Lite mörkare än vad jag har, och grymt snyggt =)

My Boo!

Ligger och njuter av gamla Usher låtar från 2004 och väntar på att mina naglar ska torka.
Ska väll ta ett bad snart innan det är dags för sängen och vänta på att de ska börja en ny vecka.
 
Som det ser ut nu i mitt liv så händer det en hel del...eller ah...vi får väll vänta och se. men det är i alla fall en början. I fredags var jag på arbetsförmedlingen där det var möte om jobbgaranti för ungdomar, och på tisdag ska jag tillbaks för att fixa en kartläggning. På fredag bär det av till Norge och Gardemoen för att testa för G4S, och som jag känner nu så vill jag gärna ha jobbet, men kanske ångrar mig när jag väl är där(?)
 
Pppfh, fan va jag inte kan blogga xD haha.
Eeeeeeh, iaf...när det väl händer nått så kommer de säkert upp på bloggen så...men vänta och se ;))
woopwoop!

-


Hej Då GG!

Kollade just klart på sista avsnittet utav Gossip Girl...yupp, nu är det över. Efter sex säsonger är det nu slut på all drama från Upper East Side i New York.
Jag tycker att sista säsongen var riktigt dålig om man jämför med andra, men men, sista avsnittet var faktiskt riktigt bra. De knöt ihop allt, SPOILER ALERT, läs inte vidare om du inte sett avsnittet och inte vill veta!!!!!!!
Att Blair och Chuck äntligen gifte sig och man fick se dem med en liten son var underbart gulligt, älskar verkligen dem två!! =) Sen slutade de ju med att Serena och Dan gifte sig...inte mitt favoritpar, men men, kul för dem :P SEN, den stora saken...man fick ju veta vem "Gossip Girl" verkligen var. Det hela var ju självklart att de var...domdomdom...DAN som var den riktiga Gossip Girl. Det hela var självklart när man fick höra om allt jöh :o
Att man även fick se små skymtar utav folk som kommit och gått under serien var riktigt bra tycker jag.
Det roliga var att Kristen Bell (som är rösten "Gossip Girl") och Rachel Bilson dök upp i slutet då dem skulle spela Serena och Blair i Dan's filmatisering utav hans bok.
 
 
 
 
 
 

-


-


RSS 2.0