F&S!

Nu ska det börjas!!
Jag och syster drog oss idag till Friskis och Svettis för att träna. Tränade ett bra tag, närmare två timmar tror jag att det blev. Det känns riktigt skönt nu! Imorgon bär det av till stan och solarium som väntar på mig och sish =))
Blir även att nörda inför datorn för att söka jobb som en galning! Börjar bli lite trött på mitt tröga liv som det är nu.
Som det är nu, så saknar jag USA som bara den :o



HÖSTEN!

Det börjar nu bli lite kallare här i kära Sverige, och då är det dags att fixa lite varmare kläder!
Så nu beställde jag en fin fin jacka som jag hoppas ska hålla mig varm i höst.
Denna gången väntar jag mig varor från BonPrix.se...den segaste sidan någonsin att beställa från!
Jag försöker undvika detta ställe, just för att de tar så sjukt lång tid att få sin beställning :o
Tror det tog två veckor tills jag fick mina saker sist..men men, detta är vad jag nu väntar på:
Den vita är sjukt fin, och funderade starkt på den, men tänkte på att jag som inte är världens renligaste person...plus att jag har en lillebror som grisar på mig xD Svart passar nog bättre på mig då =))
Beställde även denna fina kreation!
Alla väskor jag har är svarta...BORING, jag vet :o Så därför blev det denna som ska pryda min srm ett tag framöver =) Ehm, tills jag tröttnar :P iiiih 
 

LILLEBROR OCH JAG

Dagen spenderades med lillebror, då han vart ledig från dagis för att dem tydligen hade stängt av någon anledning. Vaknade lite innan åtta, då blev det att göra oss klara för en cykeltur till tandläkaren med den lille plutten. Lucas vart riktigt dukig hos tandläkaren och efteråt sa han att han tyckte de var kul! HAHA.
Efter de, bar det av till Zakrisdals vårdboende för att lämna in mitt polisregisterutdrag till chefen på boendet. Jag hoppas på att allt går fort, och att jag kan börja gå bredvid så snart som möjligt. Det känns lite konstigt nu när jag inte gör ett dugg!
I alla fall, jag och Lucas bar av till Bergvik efter att ha kollat på några avsnitt av Teen Wolf. Jag fick i "uppdrag" att köpa byxor till Lucas, så blev samanlagt tre par byxor och två tröjor + en Star Wars mössa som han var så glad i!
När jag väljer kläder, så brukar jag bli nöjd...och han blir alltid så fin fin då ;) mohaha <3
 
Idag känns det som att jag bara käkat en massa heela tiden :o
Korv med bröd & drickyoughurt
Happy Meal på Donken
Kalopps & potatis
O'boy & Mackor
Popcorn & Cola
 
Fatta vad tjock jag känner mig!! :o
Imorgon bär det troligen av till mamma, inte vaert där på ett tag, så känner att de är dags nu =))
 
Fixade brors hår lite och klädde på honom de fina kläderna jag gav honom ;) Min charmprins <3
 

TV

Här kommer ännu ett inlägg om serier...syster...här har du ;)
Denna gång blir det ett inlägg om dem nystartade serierna som inte gått så länge...asså som har haft MAX två säsonger än så länge =) Hur det kommer gå med dem vet jag inte än.
Nystartade Serier:
New Girl - En sjukt bra och rolig serie om en tjej som flyttar in med tre killar och vänder upp och ner på deras liv. Rekomenderar STARKT, älskar verkligen huvudpersonen Zooey Deschanel...som för övrigt påminnder väldigt mycket om Katy Perry (tycker jag). Jag längtar verkligen till säsong två!!!! =))
Don't Trust the B*tch in apt. 23 - Sju avsnitt vart det på första säsongen och det är klart för en andra säsong på denna lite udda serien. Själv tycker jag inte om huvudpersonerna...men jag kan erkänna att serien är lite rolig.
Baby Daddy - Älskar denna serien!! Nio avsnitt har än så länge kommit ut, och jag håller verkligen tummarna för att den fortsätter. Jag har mitt ögongodis där i Derek Theler som spelar storebror i serien...yummy!! Läste nu att serien har blivit förnyad till en andra säsong, vilket jag är så sjukt glad för!! Den har inte bara ögongodis, utan mycket humor och lite kärlek...så de ska vara ;)
Once Upon a Time - Snövit, Rödluvan, Askungen och Odjuret, Benjamin Syrsa och en massa andra figurer man känner till dyker upp i denna magiska serie om sagokaraktärer som blivit fast i den riktiga världen efter att den onda häxan satte en förbannelse över hela sagolandet. Jag tycker det vart lite segt till en början, men jag tycker verkligen om kontrasten mellan den riktiga världen och sagovärlden. Den stygga vargen, jägaren, Hans och Greta, charmprinsen är även dem med i serien. Snart kommer andra säsongen...som jag inte får missa!
Awkward - GRYM GRYM GRYM!! Så sjukt rolig serie som man kan både skratta och gråta till! Jag vart fast redan vid första avsnittet...handlingen är om en tjej som har en otrolig otur och hon är inte den smidigaste personen. Hon är lite av en "nobody" tills en olycka inträffar som får hela skolan att tro att hon försökt begå självmord...det är därifrån allt startar för tonåringen Jenna Hamilton! Serien är inne på andra säsongen, och det är nu klart att det även kommer en tredje!! Wohoo!
Suburgatory - Detta är en väldigt udda, men rolig show som handlar om en tjej och hennes pappa som flyttar från New York City till en förort...flytten berodde på att pappan George hittade kondomer i dottern Tessa's rum. Flickan är runt sexton år, och trivs till en början verklige inte i området dem flyttat till...som ser ut som de perfekta området... Tessa är en väldigt speciell person som står upp för sig själv och säger vad hon tycker, något som får alla runt henne att kolla snett på henne.  En riktigt bra serie som är värd att kolla på ! Säsong två kommer nu i oktober =))
Anger Management - Alla som sett Två och en Halv men, vet att Charlie Sheen blev sparkad...och detta är hans comeback in i TV. Tio avsnitt är än så länge ute, och jag är inte ett väldigt fan av serien. Vet inte vrf den inte fastnat för mig, den är lite dryg och Charlie Sheen kör på de gamla spåret...och nu när HAN börjar bli lite gammal, så börjar DET bli lite gammalt.
The Lying Game - Tvillingtjejer som  vart skilda vid födseln byter plats för att ta reda på vem deras riktigt mamma är, och på vägen uppstår det en MASSA problem. Jag tycker verkligen om denna serie, då det händer mycket saker och man får tänka till. Mysterie, kärlek, drama och vänskap...de är vad en serie ska innehålla! Andra säsonger ska börja nu i vinter...me like =)
Teen Wolf - Sett första säsongen, och ärligt talat så minns jag inte så mycket...det var när jag väl började kolla som jag var tvungen att ploga igenom hela första säsongen...och nu när andra snart är helt ute, så jag ska försöka komma igenom den. Jag vet att när jag väl börjar kolla på en show...då kan jag inte sluta (oftast). Serien är även förnyad med en tredje säsong, så den kan ju inte vara helt fel. Av de jag minns så är det en tonårskille som blir biten av en varulv och själv blir en, och han blir förälskad i en söt tjej som har en pappa som tydligen jagar varulvar. Nee, nu blir jag sugen på att kolla på andra säsongen...jag minns att det finns en snygg kille med!! Blir att kolla på efter detta inlägg iaf ;) mohahha
Melissa & Joey - Sett Sabrina Tonårshäxan...då vet du vem Melissa är i denna serie. Jag tycker att denna serie är riktigt bra (känns som att jag säger de om alla...men kollar inte på dålliga serier...hihi), Mel är en karriärsskvinna som efter att hennes syster gått bort i en bilolycka (tror jag), tar in syskonbarnen Lennox och Ryder. Hon har fullt upp med jobb, så för att få hjälp med tonåringarna, så anställer hon Joey som förlorat allt efter en skillsmässa. Han flyttar in och jobbar som nanny...och en massa annat i huset..kock, snickare, rörmokare...ah allt som Mel inte kan ta hand om :P Jag älskar karaktärerna...och det är inga fel att Joey är sjukt snygg heller!! KOLLA ;)
Revenge - En kvinna som vill hämnas hennes pappas död och ta reda på vad som verkligen döljer sig under ytan hos dem rika i the Hamptons. Hon är en tuff brud som växt upp på barnhem och som även suttit inne. När hon väl kommer ut så börjar hon sitt nya liv...under ett annat namn. Ingen förutom en i området vet vem hon vekligen är, medans hon vet det mesta om dem andra! Bra, bra, bra...är denna serie! Spänning, kärlek och drama...de jag gillar mest. Älskar verkligen huvudpersonen Emily VanCamp...som gör ett sjukt bra jobb när hon spelar denna tuffa och besvärade brud. En andra säsong är nu på G!
Switched at Birth - Handlar om två flickor som för femton (?) år sedan blev ihopblandade på sjukhuset och uppvuxna i helt fel familjer. en av tjejerna som känner sig helt udda i sin familj bestämde sig för att göra ett DNA test för att se om hon verklligen tillhörde familjen...svaret var NEJ...och dem hittade den rätta flickan och hennes riktiga mamma. Familjerna bestämmer sig för att försöka få det att gå ihop på något sätt. Allt blir välsigt konstigt och komplicerat...som väntat! Serien är inte den bästa, men den blir bättre mot slutet...snart kommer andra säsongen och jag hoppas verkligen att dem har förbättrat den lite, annars är jag rädd att den inte kommer leva vidare allt för länge.
Ringer - Denna serie var tydligen ingen vidare hitt...eftersom att den slutat efter en säsong. MEN...jag tyckte om den! Den var lite seg, men den vart bra!! Handlar om Bridget, en förre detta drogmissbrukare som försöker komma till rätta med sitt liv, men när hon blir vittne till mord så söker hon skydd hos sin tvillingsyster. Bridget tror att hennes syster begått självmord efter en båttur och tar då tillfället i akt och går in i hennes ställe. Hon tar då över livet som den överklassiga Siobhan...med de livet tillkommer en vigselring, hennes man, hennes älskare, styvdotter och en massa mer. Det hela visar sig vara komplicerat...och under säsongen får man resa på att hennes kära syster...i själva verket är i livet. Serien slutar i en cliffhanger...så jag skulle verkligen velat se fortsättningen...BUHUU att den inte kommer tillbaks :/
 
 
 
 
Teen Wolf:
 
The Lying Game:
 
Ne, nu får jag fan skrivkramp i min arm :o Kan man få de av att skriva på datorn (?)
Ehm, jag har lyckats med det iaf!! Nu sover min broder ÄNTLIGEN...så nu ska jag börja kolla på andra säsongen av Teen Wolf...natti <3

LÖN OCH LITE SHOPPING

Idag tog jag en tur till IKEA där jag skulle köpa en spegel till mitt rum hos mamma.
På vägen i de stora varuhuset så hittade jag även prydnadskuddar och örngott, samt hängare.
Efter IKEA bar det av till mamma en snabbis för att fixa med allt, riktigt fint blev de, och nu fattas de bara lite smått till rummet innan det är helt klart =)
Kommer bli så bra!!
Min underbara mammi hade fixat med rullgardin i mitt rum, samt satte upp mina svarta gardiner, så det vart jag riktigt glad över! (tack mammi).
Jag hade nämligen ORANGA gardiner förut...så ehm, nu är jag glad att dem är borta xD haha!
Inte nog med att de vart IKEA shopping idag, jag beställde även två plagg från Nelly.com:
Denna gröna topp har jag kollat på ett bra tag nu, och nu fan är den MIN!
Får hoppas den ser bra ut på mig med bara :D
Sjukt fina är dem!!
Inte säker på att dem kommer se så bra ut på mig, men jag hoppas verkligen!!
 

BARN!

Denna helgen har det varit barn överallt här hemma hos pappa.
Anledningen...min lillebror fyllde fyra år i fredags!!
Så då kom Christels kompis med hennes familj till oss...dem hade tre barn med sig, två, fyra och sju år.
På fredagen var det bara familjen som kom, och på lördagen vart det dags för kalas.
Barn överallt var det kan jag lova xD Men det var skoj, och Lucas vart riktigt nöjd med helgen.
Höjdpunkten var när vi gav Lucas en rosa kjol och en docka...så sjukt bra reaktioner...fast Lucas hade ju inte så skoj precis :P
Annars var han rätt nöjd med presenterna tror jag, han ska ju ha ALLT från Star Wars nu, HEEEELT galen i det är han!!
Här är en bild på Lucas sjukt snygga tårta!!!
 Min lillebror tyckte inte om den rosa ballerina kjolen han fick av pappa xD
Detta var på morgonen, och han var trött som bara den...men jag kan faktiskt inte göra annat än att skratta år hans reaktion!
 
Sen fick han en Bratz docka...även den av pappa. Denna gången anade han något, eftersom att vi kallade in alla så dem skulle se när han öppnade de :P Sjukt rolig!! 

NYTT =)

Igår beställde jag en klänning från Nelly.com, hade en sådan i svart förut och älskade den.
Min svarta gick tyvärr i sönder, så kännde att jag behövde en ny...tyvärr fanns de ingen svart, så det blev en vit denna gången. Sjukt snygg är den =)
Köpte även ett smycke från Nelly, som jag visar när jag fått de =))
Idag blev det lite H&M för min del med, en svart och vit randig tröja och ett grönt linne.
Jag är på jakt efter snygga underkläder...men de verkar vara hur svårt som helst att hitta :o
Ajah...nu var det nog med månadens slösa iaf ;) får vänta till nästa lön tills de blir något annat.
 
 

SÅ BÖRJAR DE OM!

Måndag...underbart tråkiga måndag!!
Så nu är jag arbertslös igen då...inte så roligt :o
Men Christel drog upp mig ur sängen vid tio, för vi skulle dra till Zakrisdal vårdboende där hon jobbar.
Vi pratade lite med hennes chef och kom fram till att jag behöver fixa polisregister utdrag, sen ska jag börja med att gå bredvid personalen, så jag lär mig lite av deras rutiner.
Det känns lite bra de iaf, eftersom att dem behöver personal nu, så är det ju bra att vara tillgänglig där =)
Så vet inte rikttigt hur jag ska göra med arbetsförmedlingen nu...ska man gå dit ändå eller inte??
Det bästa vore väll om man drog dit och kollade med dem hur man ska göra.
Jag har vart till banken och fixat så jag har ett sparkonto, så där har jag börjat sätta in lite pengar. Man måste ju börja någonstans...så jag kommer iväg någon gång!!
 

TV

Min syster brukar kolla med mig om jag vet några serier som är värda att se...sen sa hon till mig att göra ett blogg inlägg om olika serier. Jag har ju sett en hel del, så varför inte =))
Här är lite av dem serier jag kommer på just nu...och som är värda att se på...ehm, eller inte ;) hihih
 
Avslutade Serier:
Alcatraz - Riktigt bra serie, som tyvärr slutade efter en säsong. Handlar om olika fångar som kommer tillbaks efter att ha vart försvunna i flera år. Dem har inte förändrats alls, och dem är på vift ute i friheten med sina galenskaper, de dem satt inne för, de fortsätter dem med nu när dem är fria igen. I varje avsnitt är det en ny fånge, och ett gängs kamp att få in dem tillbaka till fångenskap.
8 Simple Rules - Kanske inte bästa komedi serien, men den funkade. Höll på i två säsonger, och jag minns faktiskt inte mycket av serien...bara att han som spelar pappan i serien dog, så dem fick skriva om hela showen för säsong två, men de var inte alls bra. Tror att de var pga detta som serien inte överlevde.
Accidentally on Purpose - Jenna Elfman är sjukt rolig...bruden som spelar Dharma i komedi serien Dharma & Greg. Denna serie är okej, men slutade efter en säsong...så den kanske inte var så bra(?) xD haha.
Charmed - Många svenskar kanske känner till denna serie mer som Förhäxad! En serie om systrarna Halliwell som får reda på att dem faktisk har övernaturliga krafter. Dem slåss mot demoner och försöker leva normala liv... Jag älskar denna serie, och vart lite less när den lades ner..men den höll ju på i åtta säsonger, och det är ju endel =))
Friends - En av de bästa komedi serierna EVER! Typ alla vet om denna serie, så den behöver ingen förklaring tycker jag ! ;)
Full House - En gammal serie som de flesta 90-tals barn har sett. Riktigt feel-good serie, och bra är den!
Secret Circle - Jag är så ledsen att denna serie har lagts ner...BUHU! Påminner om The Vampire Diaries, men ändå inte...haha. Ett gäng unga "häxor" eller vad man nu ska kalla dem, 
Hellcats - Bra serie, som tyvärr blev dålig mot slutet och lades ner...detta är en typisk tjej serie, med skådisar som Ashley Tisdale och Aly Michalka. Detta är en serie om ett gäng ungdomar...cheerleaders rättare sagt ;) 
Harper's Island - 13 weeks, 25 suspects, 1 killer. Denna serie handlar om ett gäng som åker till en ö där ett bröllop ska hålla rum. I varje avsnitt dör åtminstonde en person...och att försöka komma på vem mördaren är, är inte det lättaste, men jag älskar sådanna serier. Värd att se!! Jag som är världens fegaste när de kommer till skräck...kollade på denna serie helt själv, och de funkade utmärkt! =)
What I like about You - Bra komedi serie som passar bra till unga tjejer. Snygga pojkar...bara säger yummy :)
H2o: Just Add Water - Tre tjejer som förvandlas till sjöjungfrur och gör allt för att hålla de hemligt. Så fort dem får en droppe vatten på sig så förvandlas dem. Det visar sig även att dem har varsin övernaturlig kraft. En bra tjej/undomsserie!!
GREEK - Ungdomsserie om ett gäng förenings killar och tjejer. Kärlek, drama och snygga pojkar!! Nästan på samma nivå som serierna OTH, Gossip Girl osv. 
Heroes - Var riktigt bra till en början, men blev lite dryg efter två säsonger...handlar om personer som har övernaturliga förmågor. Den är väll värd att se, men förvänta er att de är samma sak som händer...och att den blir dryg mot slutet. 
One Tree Hill - UNDERBAR serie som alla serie fantaster måste se! Även fast original skådisar tas bort, så är serien fortfarande en av de bästa! Är tacksam mot min syster som tvingade mig att börja kolla på denna serie. HAHA. Lite konstigt är det nu dock att jag sett alla avsnitt, medan hon har några säsonger kvar xD 
Life Unexpected - En ung tjej hittar sina riktigt föräldrar och ställer till i deras separata liv. Hon har växt upp i fosterhem och är inte den stabilaste tjejen, hon faller för sin riktigt snygga lärare...osv. Denna serie är seg i första säsongen, men i andra och tyvärr sista, så blir den mycket bättre. Slutet är riktigt bra, men jag tycker dem kunde gjort en till säsong.
Kyle XY - En kille utan navel...ehm japp xD Det var ett tag sedan jag såg denna show, men den är riktigt bra. Sista säsongen är mindre bra, men men...den är värd att se på. Jag minns inte så mycket av serien...som sagt så var det ett tag sedan jag såg den =) Men han är fin fin och serien är okej att kolla på.
 

Detta är bara en mikrodel av min lista, men får börja såhär ;) Orkar inte skriva så mycket mer nu...men de kommer fler, jag lovar ;)
Jag är nörd...jag vet...mohahah!!

EN VECKA KVAR

Nu har jag en vecka kvar på EFI, och efter de så har jag ingen aning om vad som väntar...jag vet vad jag vill, men hur jag tar mig dit, de får vi se ;)
Igår blev det lite jobb i Folkets park i Forshaga, där jag stod i öltältet och sålde lite öl, vin och cider. Underbar kväll vart det, med mycket trevligt folk!! Till en början vart jag inte så peppad på jobbet, men så fort de drog igång så kände jag mig som hemma! Snowstorm och Smokie var helt grymma, älskade kommentaren:
- What do you call Swedish people? Swediens ?
Haha, så sköna så xD
Att okänt folk kan få en att må så bra är helt sjukt, alla trevliga kommentarer och feedback är underbart och jag blir så glad =) Sen kom ju även dem bästa, som faster Anki och mammi, moster Anso och morbror Mikael förbi...UNDERBAR kväll helt enkelt!! Stort tack till moster Mia som fixade med mig <3
Efter jobb i Putte i Parken och nu i Fif, så känner jag att en bartenderskola skulle sitta riktigt fint, men ska kolla upp lite mer vart jag drar ;)) Något varmt ställe blir ;)
Imorgon börjar som sagt min sista jobbvecka...som jag har just nu, så måste in i duschen innan det blir sängen. Men ska försöka bli bättre på bloggen, så vi hörs ;)
 
Natti!!

RSS 2.0