ELEFANTER

Idag tog jag min bror till Norra fältet, aka i2, där det just nu finns ett Circus tält uppsatt. Jag åkte förbi där när jag åkte från jobbet, och såg att elefanterna var ute, och vädret var så fint att jag ville dit!
Ponnys, kameler, hästar och elefanter fanns på plats. Elefanterna gick helt fritt, lite konstigt, men när man såg hur tama dem var så fattade jag varför dem inte behövde inhägnad...en man bara ropade på dem och dem kom...så sött :D
Har aldrig vart så nära en elefant förut, den tog faktiskt en kvist från min han, så kände nästan elefantens snabel, hade Lucas i famnen, så kunde tyvärr inte klappa :/
Men riktigt nice vart de iaf, dem är ju så fina! =)
 
 
 

KLANTIGT ?

Igår vart det äntligen dags att klippa mitt hår!
Jag ville att de skulle ändras lite, men ville inte ha kort, så då tänkte jag att lugg kunde vart nått...ehm!!
När hon hade gjort de vart de okej, såg dock ut som tio år endel gånger...HJÄLP!
Tror att jag måste fixa mig lite för att de ska bli snyggt...vill nog ha liiite längre lugg, men äähh, jag klagar inte...eller jo, kanske lite (a)
Jag ska fixa mig i helgen och hoppas på att de inte ser för konstigt ut :D iiiiih
Bättre bild kommer när jag får en bättre xD

JOBB BLIR PENGAR!

Årjäng, ehm...ja...vad ska man säga...i tre dagar nu, så har jag pendlat från Karlstad till Årjäng för att hoppa in och städa varuhuset Ö&B. Klockan sex sätter jag mig i bilen och kör i en timme för att sedan jobba i lite mer än tre timmar i affären...det öppnar klockan tio, så måste vara klar innan dess. (ingen press). De två första dagarna hade jag hjälp, men idag körde jag solo. Alla som vart på ÖB, vet att de inte är så litet...eller ah, inte när man tänker på att man ska städa skiten med :o haha.
Först torrskura och sen gå med en jävla maskin som inte är den lättaste att styra...ehm, men jag klagar inte...eeeeh!!
Ah, i alla fall så gick det väldigt bra idag, så blir solo imorgon med, yeay :D Synd bara att jag inte alltid har bil, skulle fått jobbat nästa vecka med då :/ BLÄÄÄ på att inte ha bil :/ (saknar min lilla pärla).
Även fått papper till tre lägenheter som ska städas...vilket betyder mer moneeeeey. Yupp, de låter så bra sååå...jag tycker om att städa lägenheter, för då får man göra i sin egen takt, och inte känna någon speciell press =)
Näst nästa vecka börjar jag även jobba på EFI, min älskade mammas jobb, kommer bli nice, för då har jag jobb i fem veckor framöver...kanon!!
När jag har tid, ska jag sätta mig och skicka ut CV och personligt brev till massa och hoppas på napp.
Wish me Luck !


WWE MED BROR!

Lucas: - Jag vill se när dem slåss!
Jag: - Vah, vad menar du nu?
Lucas: - Jaa, den med John Cena!
Aaaawe, min lille bus har börjat lära sig ;) Så idag har jag och bror luggit och kollat på några avsnitt av WWE. Fick ligga och översätta när dem pratade och säga alla namnen samt säga vilka som var "buu" och vilka som va "yeahj". Hahah, sen skulle han veta vrf dem var "buu".
Jag har en tröja med John Cena på, som bror min vill ha. Så kollade på saker som vi ska köpa...De ska vara grönt så klart ;) hihi, bror min är som mig, juppjupp. Så blir att beställa en t-shirt och keps till Lucas, samt en keps och örhängen till mig. Cena Lover <3
Och nu kom bror min in... - Varför kollar inte du på lesling?
Hahah, jaa de e inte så lätt för en treåring att säga wrestling :P
Klockan är elva, men han är så pigg sååå...ehm. Blir väll att kolla lite mer fight nu då =)


BILDER - SAN DIEGO IGEN

Tillbaks i San Diego, och där stannade vi ytterligare fem eller sex nätter.
Mer galet folk, krogen, poolparty, icing, beerpong, bakfylla, smirnoff ice, vodka sunday, tequila, naket, spya, fylle jenga och en massa annat skoj bjöd San Diego på ännu en gång =)
Här kommer lite mer bilder från San Diego:
När vi fått vårt nya rum så såg jag denna skylt..jag och Amanda hade ett gott skratt...No running around naked...jupp, så gick de med de xD
Vår egen minikyl...yeeeeho :D fyllde upp den med en gång =)
Josh vart rätt dragen när vi kom tillbaks xD ahahahah, de hade vi roligt åt :P
Vårt fina rum :D
Man ska vara lite försiktig med att välja "dare" när man spelar drunk jenga och får en kloss där de står "truth or dare" på. Sam fick att han skulle raka lite av håret xD hahah :P
Jag vart väldigt sugen på Taco Bell en dag, och fick Amanda att bli pepp nog att vilja prova de, sååå...vi tog en taxi för att komma till de närmsta Taco Bell som låg en bit bort...det vart en lite dyrare taco än vanligt..men de vart värt de ;) Efter att ha åkt över en lång bro så var vi framme i fina Coronado där vi stannade ett litet tag.
Se så glad jag är...jag och min kärlek. Taco Bell <3
Bron över till Taco Bell xD
Downtown San Diego..där vi "bodde" <3
Jag och Amanda hittade vårat framtida hus i Coronado =) Jupp, snart flyttar jag xD
Vår resa fortsatte sedan till Las Vegas den 15de Maj, för att fira Amandas 21 års dag =)

BILDER - LOS ANGELES

Den 7de Maj bar det av med buss till Los Angeles som tog ca tre timmar...tror jag :P
De första vi märkte var att det vart väldigt skitigt...inte så fräsht om man säger så.
Första dagen när vi skulle ut och köpa dricka till kvällen så hoppade vi till då vi dåg en kackerlacka på gatan xD uuuuugh!!! Våra rumskamtarer var riktigt äckliga, bodde med tre andra tjejer och en udda kille. Tjejerna hade alla mens och hår överallt. Dem fyllde upp papperskorgen med bindor och skit, så de luktade i hela rummet, sen rakade dem benen mitt på golvet, och klippte naglarna.
Amanda kom fram till mig och sa "just nu står jag i hennes naglar" uuuugh :o
Dem hade gjort stopp i duschen en dag, så jag kunde inte duscha :o fatta va sjukt!
Killen som vi delade rum med verkade snäll, men nej nej...han vart värsta creepy xD
Tiden i LA var okej, men vi längtade tillbaks till San Diego, men jag hade så sjukt ku första kvällen i LA när det var komedi kväll. Två komiker kom och underhöll oss ett tag =)
Tydligen är det väldigt populärt att vara en svensk tjej i LA...dem trodde verkligen vi vart döva...eller:
- That's the Swedish girls.
- Go talk to them.
Ååååh, töntar xD haha, det kom till slut fram några :P hahahah.
Dagarna i LA bjöd på skratt, walk of fame, wax dockor på madame tussauds, Hollywood, Santa Monica, galningar, Universal Studios och lite dricka så klart :D
Här kommer bilderna:
Första kvällen vart Stand Up kväll, så det vart riktigt trevligt, och träffade endel roligt folk...vissa vart riktigt störda dock xD Men de förstörde inte alltför mkt =)

Australienarna...vissa av dem vart helt störda...och där satt jag mitt i lixom :o
Blä på dem xD

Andra vart shyssta dock =)

Frukost/Lunch blev det för det mesta på Donken...de gillade Amanda xD haha, De är hennes andra hem tror jag faan ;)

Dagen efter bar det av till Universal Studios, riktigt skoj vart de!!
Mycket skratt och galenskap vart det =)
The Simpsons, Mumien, Jurassic Park, Transformers och mer bjöd detta äventyr på.

Både jag och Amanda trodde att detta var en karusell aktig sak som man sitter i...men nej nej. Det vart ett skräckhus som man skulle GÅ igenom. Gubben vid ingången stannade mig och Amanda längst fram och ville verkligen att vi skulle gå först xD Fattade inte vi heller...men så när vi väntade och jag vände mig om för att kolla på en sak så kom han närmare och fort som fan lät han som en gris i mitt öra xD ahaha, vad rädd jag blev :o Amanda fattade inte mkt heller :o hahah. Men iaf, när vi blev insläppta så fattade vi först inte att de vart en gå sak, men de gick rätt fort och vi väntade på att dem andra skulle hinna ikapp oss :P
Dem såg ju så klart att jag vart lite rädd och var efter mig endel gånger :P hahah.

Rolig ride faktiskt =) Ser så verkligt ut!
Fin utsikt hade vi =)

Rock Vegas - The Flintstones!

Hello Space =)

Denna rulltrappa höll på ett bra tag..och det vart väll typ tre olika som vi var tvugna att gå på för att komma ända ner :o

Älskade denna ride...riktigt rolig var den. Sen handlade jag lite på Kwik-E-Mart!
iiiih, köpte med en Duff till min älskade pappi med =)



Walk of Fame i Hollywood vart riktigt stor. Trodde inte de vart så mycket faktiskt :o Men den höll på hur långt som helst...längst bort var folk jag aldrig hört talas om bara :P

Jag och Neil Patrick Harris stjärna...syns dock inte :/ boho

Kom inte så nära...men såg den fan :D

Hollywood :D

Det vart endel tatuerings studior vi passerade, men när vi kom fam till LA tatto så bestämde vi oss för att kolla in :P Både jag och Amanda kände för att vara lite spontana, så blev en liten tatuering på handleden för oss båda. =)

Frozen Yoghurt blev efter tatueringen...nice de =)

Madame Tussauds:
Jag och Justin Bieber hänger lite =)

Zach Efron är mycket finare på film xD

Inte alls bra...detta är Rob Pattinson :o

Grr, James Dean =)

Råkade faktisk knäppa upp några knappar....haha, ojoj ;)

Inte så Dirty Dancing precis :P

Lite fight, yuppyupp =)

Pratar lite med Robin Williams...han tyckte att jag var rolig :D

I'm a Gleek <3

Uma Thurman från Kill Bill =)
Hard Rock Café. Väldigt god mat asså :o Sen när vi skulle lämna så passerade vi baren och fick syn på någon som jag faktiskt kände igen. Hade ingen aning om vad han hette, men väl framme på hostlet så kollade jag upp de, och Amanda kände även igen honom då. Så nu vet jag att de verkligen var han =) Han kollade på mig och log...iiiih. DeRay Davis såg vi! Hade en liten roll i 21 Jump Street, vart med i Barber Shop, Scary Movie 4 och sen spelade han i Life as we know it. Jag kände mest igen honom eftersom att han vart med i Nick Cannon's wild N' Out.

Innan vi drog tillbaks till San Diego så tog vi en tur till Santa Monica och åkte även föbi Beverly Hills

Fortune Cookie =)


Santa Ponica Piren!

Vi kom inte så nära, men så långt hann vi tills vi var tvugna att ta en taxi tillbaks till vårt hostel för att sen ta taxi till bussen som skulle ta oss till San Diego.
Bussen tog dubbelt så lång tid som den vanligtvis skulle tagit då den stannade tusen gånger och tog en enorm omväg :o Men vi vart framme i San Diego på kvällen och de vart skönt att vara "hemma" igen ;)
Vart lite roligt att se vissa av personernas miner...av dem som var kvar sen innan :P haha.
- What!?
Mer får ni se i nästa inlägg!

BILDER - SAN DIEGO

På min underbara resemånad så anlände jag och Amanda på San Diego flygplats den 2 maj.
Efter att nästan gått förbi Amanda på flygplatsen, ehm, jag kände inte riktigt igen henne xD
så tog vi en shuttle till vårt älskade hostel i "the gaslamp district" som blev vårt hem under en tid fram över.
Vi delade rum med två danska tjejer och en australiensk kvinna.
Under vår första tid på San Diego så hände en hel del faktiskt...men allt kan jag ju inte säga :D
Kan slänga ut några ord som beskriver vår första tid på "USA hostels - San Diego":
Smirnoff Ice, snygga britter, pinsamheter, snygga australienare, smirnoff ice, bakfylla, beerpong, shot, chugg a beer, rooftop party, shot, San Diego zoo, bakfylla, smirnoff ice, strul, bråk, samdusch, naket, smirnoff ice...och sen är det endel tomrum som man måste fylla i för att alla ska fatta, men kan bara säga att det vart helt AWESOME!
Träffade mycket roligt folk, hade en sjukt bra 21 års dag och jag vill verkligen tillbaks !!!
Här kommer lite bilder (tog typ inga), under den tiden vi var i San Diego först... =)
Enjoy:
Här är jag, första dagen..eller andra :P Sitter på vårt rum och "förfestar" innan de vart dags för oss att gå ner till tv rummet för att hitta folk xD Vart rätt dött tills dem kom hem från krogen, men vi hade skoj =)
Träffade först en kille som är från Sverige..eller ah, hans föräldrar är härifrån iaf, han kunde ingen svenska alls. Men va skojj att träffa honom. Sen kom de fler killar...några stod ut mer än andra. Blev lite svartsjukedrama redan första kvällen mellan vår käre "gangster" och Amanda och Josh, men ah..de ordnade sig...hahah xD Lite roligt hade jag åt de iaf =)
På min födelsedag drog jag och Amanda till San Diego Zoo.
Jag och Amanda delade på en liten burgare och pommed, yum yum ;)
Hahah, lite roligt att Amanda var nära på att köpa ett av dessa blocken...innan hon såg vad de stod xD
Eftersom att Amanda inte hade fyllt 21 vid denna tid, så vart jag tvungen att köpa all alkohol. Vi vart så smarta så att hon väntade utanför för att hjälpa bära sen...dock var jag inte så smart när jag köpte två av dessa söta 12 pack och skulle bära med mig en bit bort...plus att jag hade två sexpack i en påse med xD
Jag kan säga att de vart rätt tungt...och jag såg ut som värsta fyllot!! Ehm...
Detta är så dagen efter min födelsedag...solbrillor inne, yup...dem behövdes xD
Det tog ett bra tag för Amanda att få mig upp ur sängen den morgonen...jag ville verkligen inte -.-
Bakis vart bara förnamnet, och det gick inte över heller...förns vi började dricka igen ^^
Här försöker Amanda ta ett smygkort på en av snyggingarna på vårt hostel. hahah!

Senare på dagen hade jag dock laddat upp med mer och det vart dags för ännu en runda :) iiiih, när man är i San Diego ;) Visst ser jag pigg ut xD ahahaha, hade nog inte börjat dricka där !!

"Do you ever feel, like a plastic bag...cuz we do"
Jag och Amanda sitter i TV rummer och väntar på folk som är på krogen.
Vi fjantade oss som vanligt :D hihihi

Sen kom folket, och då blev de ehm...smoooooke xD
Amanda försvann med Josh och jag vart väll uppe som vanligt till fem på morgonen, iiih.

Jag hade kul i alla fall :D

Saknar mina tofflor xD Dem blev rätt äckliga efter att någon spillde cider i dem..haha, mina fötter luktade apa efter de asså :o Så vart tvungen att slänga. R.I.P

Roliga gänget..yuppyupp =)

Är ni i San Diego...bo på detta underbara hostel ;)
Så vart det dags för "Cinco De Mayo" och alla på hostlet skulle över till Tijuna, Mexico...och eftersom att mitt Visa hade gått ut så kunde inte jag komma med, så Amanda stannade med mig =)

Joshua...han på bilden över, lovade att köpa med en flaska med något gott till mig, men eftersom att han inte hann göra de så fick han dåligt samvete. Så han gick ut och köpte en pizza slice och en ris till mig...aaawe, så söt sååå =) hihi.
Sista dagen spenderades på stranden med några härliga grabbar. Det vart rätt kallt i vattnet och vågorna var väldigt höga, så jag ville då inte doppa mig. Vart dock i en liten bit iaf. Såg en säl långt ute med, och fick reda på efter att de troligen vart hajar där med då :o ojoj.

Jag, Alex och Amanda lämnade de andra två och gick längs stranden för att kolla läget lite =)
Jag och Amanda kom på en riktigt bra idé...vi gick nämligen före pojkarna på stranden, så kom vi på att om vi saktade ner så kunde vi spana in dem fina pojkarna lite...för ehm, antar att dem kollade på oss när vi gick framför. Så då stannade vi lite och lät dem gå före...finfin utsikt ;) mohahah

Har ingen aning om vilken dag detta är, men här är jag iaf ute med killarna från vårt hostel. Vi är på nått rooftop club party...minns inte vad stället hette. Men skojj vart de =) Amanda var "hemma" och hängde med J och annat folk tror jag.
Klockan halv fem på morgonen...när alla hade lagt sig för länge sedan, så skulle dessa två ställa sig och diska..hahah, var tvungen att ta kort på dessa hurtiga killar =))

Detta avslutade då våra första dagar i San Diego...sen tog vi bussen till Los Angeles.
Där spenderade vi bara tre dagar...och mer om de får du läsa om i nästa inlägg ;)



JAG & MIN BROR

Just nu sitter jag på bussen till mamma på Rud... med min bror :o jupp, han är pluset till mitt minus, min lilla magnet :) Så imorgon blir de inge dagis för min bus inte xD Får se vad vi hittar på för nått skoj imorgon då. Tror knappast att de blir en dag att slappa på ^^
wish me luck ;)


FRAMTID...EHM

Klockan är halv två på natten, och jag ligger och tänker på min framtid...som vanligt -.-
Jag vill ju inte börja plugga än, men får jag inge jobb, så tror jag att ja måste börja plugga (?)
Just nu har jag skrivit upp mig och mitt CV på tre olika sidor på nätet, och inom de närmsta dagarna blir det att skicka in ansökan till en massa olika jobb.
På söndag ska jag på jobbmöte med Cultural Care, och förhoppningsvis går det bra, så jag iaf har den fnuttiga inkomsten. Det är inte alls mkt man får, men det är något bra för mitt CV.
Jag har ju inte så mycket annat för mig just nu, så varför inte ta till mig detta lilla uppdrag.
Norge vet jag inte hur de blir med, hade ju en liten plan, men den sket sig. Just nu ska jag bara kolla på olika sidor, gå till arbetsförmedlingen och skicka in CV...samt kolla ställen att bo på.
När jag kom hem vart jag rätt säker på att jag skulle få jobb lätt, men nu när jag är hemma och tänker hela tiden, så går det inte så bra...jag är väldigt hård mot mig själv och mitt självförtroende sjunker mer och mer!!
Ojojoj, känns som att jobbsökande är de enda i mitt huvud just nu...BLÄÄÄÄ, inge kul :/
Det finns mycket jag vill göra, bara jag kommer igång, så ska jag se till att de ska hända =)
Vill Jag Så Kan Jag !!


THE DICTATOR

Igår blev det bio för mig och lilla Amanda, filmen vart "The Dicatator".
Alla som sett eller hört talas om "Ali G", "Bruno" och "Borat" vet vem denna sjukt udda person är.
Sacha Baron Cohen är geniet bakom dessa karaktärer, och hans humor är SJUK!!
Dessa filmer ska man inte se på bio, bästa sättet att kolla på dessa underbart sjuka filmer är hemma, med en massa godis och med din bästa vän som har samma sjuka humor som du själv xD
Då kan man nämligen skratta ut högt, och börja gråta av skratt, samtidigt som man ligger på golvet och asgarvar!
Tror att en awesome temakväll skulle vara just Sacha Baron Cohen!! Woho
Filmen "The Dictator" vart inte den bästa filmen, men den hade sina höjdpunkter. Tror som sagt att den är mycket bättre att se hemma med kompisarna, och inte i en biosalong med en massa stela människor du inte känner.

GRATTIS SVERIGE

Sveriges Nationaldag!! Woho, grattis <3
Lite illa att Sverige inte firar bättre...tycker vi alla borde ta oss i kragen och verkligen FIRA!!
Jag har vart i både Norge och USA under deras dagar, och dem verkligen firar, man kan inte missa de =)
Själv så firade jag med att dra till Forshaga och hänga lite med mormor, moster och kusinerna Elias och Felicia.
God mat och marrängswiss...jupp, de vart gött de!!

Jag har nu nyss tagit en dusch, och ligger nu i sängen och kollar på "The Glee Project" säsong två.
Imorgon har jag inga direkt planer, förutom ljusparty hos mamma på kvällen. =)
Här är min underbara lilla kusin <3
image description
Byebye bloggen!

ON HOLD

Jag älskar att kolla kläder på nätet, men det är så sjukt svårt att INTE beställa något.
Kollade klänningar på Nelly.com och hittade några riktigt fina:
Oooh, så söt!! Spets är något jag verkligen älskar just nu =)
Ge mig, Ge mig, Ge mig...så sjukt fin jöh :o
Me like, riktigt gullig och fräsh klänning =)
En liten färgklick gillas!!

NANANANANANA =)

Idag har jag skickat in mitt CV till två olika ställen, och på fredag drar jag till arbetsförmedlingen för att få reda på mer om utlandsfrågor =)
Imorgon blir det att kolla mer jobb, och kanske söka lite mer. Nu när mitt CV och de personliga brevet är klart, så är det bara att skicka in de till olika ställen. Jag måste även försöka ringa, uuh vad jag tycker det är svårt :( Men övning ger färdighet.
När jag gjort mitt så kan jag inte göra annat än att hålla tummarna och hoppas att jag får napp!

Bortsett från all jobbsökande, så blir det att fixa till rummet lite. Efter ett år i USA och att ha haft ALLT jag äger i lådor i källaren så är det lite kaotiskt med alla saker. Ska rensa allt och se till att mitt lilla rum blir som jag vill ha de...det kommer bli svårt, men jag kan ;)
Kanske blir ett besök till Fif med innan det blir att hämta pappa, Christel och Lucas på busstationen på kvällen imorgon. Dem har nämligen vart på båtkryssning...åååååh vad jag vill på en sådan då...de får bli snart tycker jag =)

Imorgon är det även Sverigen Nationaldag...får se om den firas nått =)
Natti Sverige <3

JOBBSÖKANDE

Att söka jobb är nog de tråkigaste som finns :o
Just nu försöker jag skriva mitt personliga brev..det är så sjukt svårt att försöka få sig själv att se bra ut i ett litet brev till någon random person :/
Idag blev jag inringd till jobb hos mamma, blir lite jobb imorgon med vilket är skönt.
Mitt besök på arbetsförmedlingen förra veckan gick bra, fick tips om jobb i Norge som jag ska söka till. Jag har lite jobb i sommar, men får jag jobbet i Norge, så blir det nog att dra dit istället.
Igår kollade jag även på Work & Travel saker, har verkligen lust att resa iväg och uppleva lite mer än bara lilla Sverige. Att jobba samtidigt som jag reser låter underbart...men de kommer ju inte hända än på ett tag, inte förns nästa år någon gång iaf =)
Beställde två formulär från två olika företag som hjälper med jobb på resande fot.

Det finns så mycket på min "to do" lista, och jag vill verkligen börja kryssa av dem. =)

Vill man så kan man!


RSS 2.0