VART?

Efter bara några få dagar hemma i Sverige, så känner jag att jag är lite "lost".
På ett sätt så känns de som jag aldrig lämnat, allt är verkligen exakt likadant...men för att jag har upplevt något helt annat under ett års tid, så ser jag på vissa saker på ett helt annat sätt.
Fjortistjejer och brat killar blir jag så trött på...och dem är verkligen överallt :o De flesta svenskar ser yngre ut än vad dem är, och vi beter oss som småglin! Det är ett helt annat liv man lever i USA, och de märks på ungdomarna.
Min granne var femton år, och första gången jag träffade honom, så trodde jag han var minst 20 år...blev lite chockad när jag fick veta hans ålder xD
Min underbara resemånad fick mig att inse vad jag ville göra...jag vill RESA! Se världen och ha så kul jag bara kan tills jag känner att jag vet vad jag vill göra i livet. Jag har ett "hum" om vad jag vill, men jag är bara 21...det är inte ett måste att bestämma vad jag vill göra resten av livet...eller hur ?
Det som är svårt nu är att komma igång. Jag har lite jobb denna vecka, vilket är AWESOME!! Sen kommer jag även jobba lite i sommar på mammas jobb. Efter sommaren hoppas jag på att kunna åka iväg till Norge och jobba ett tag.
Får se vart min väg tar mig =)

Har sagt att jag ska skriva om resemånaden, och de kommer när jag fått alla bilder =) LOVAR !!


KOMMER JAG HEM?

Just nu sitter jag på BDL flygplats i Hartford, CT. Här har jag och mamma suttit sedan lite efter elva...alltså ca fyra timmar nu. Flyget är sent, eller ah, de står här...och har gjort de ett tag, men vi får inte gå på än. Klockan 13.35 skulle vi åkt, men kommer väll lämna flygplatsen ca 15.30 som tidigast tror jag. För att vårt första plan är sent, så har vi vart tvugna att byta plan som ska ta oss hem till Sverige. Vi skulle vart i Sverige innan åtta på morgonen till den 26de...men bara för att vi ändrade och måste mellanlanda i Frankfurt, så är vi framme 11.40 på svensk mark! Jag är iaf glad att jag och mamma får samma plan hem, de skulle ju vart olika innan...men nu kommer vi hem samtidigt..jippii!! Väl i Sthlm, så kommer kära syster och älskade kusin Fredrik och hämtar oss, så jag ser väll Karlstad runt klockan halv fyra, fyra. Känns konstigt...men kommer vara underbart att komma hem igen!
Just nu börjar jag bli lite trött...jag vill bara på flyget och känna att jag är påväg...men nej nej...jag vet inte vad dem håller på med :o Tror det är boarding om typ 10-15 minuter.
Nu ska jag försöka hålla mig sysselsatt tills det är dags...skriver mer när jag är hemma i kära Karlstad =)
Skriver om min resemånad när jag kommer hem med...mycket hände ;) mohahhah

CHANGE

Efter två dagar i LA så vill vi tillbaks till San Diego...så Amanda bokade om hela jävla resan xD
Jaja, blir de katastrof så klagar jag på henne ;)
Så imorgon bär det av till Santa Monica och sen buss till SD igen då.
Jag orkar inte skriva så mkt nu, ska ner och kolla om några intressanta är här...men annars blir de nog sängen snart.
Juste ja...blev en impuls tatto på LA tattoo idag. Ja...när man är i LA så blir man lite knäpp xD
Natti alla!

SAN DIEGO...

Just nu har vi vart i denna underbara stad i fyra dagar, detta blir vår femte och sista dag innan vi åker till LA imorgon. Vi varken äter eller sover, och våra planer har inte riktigt hållt sig...Vi vart på zoo och shoppingcentret...men Sea world tror ja vi skippar, och jag vill verkligen till La Jolla, men får se om vädret blir bättre. Nu ska vi försöka ta oss till Donken för frulle och sen måste vi tvätta våra kläder och packa innan vi kan slå på stort igen.
Jag ska uppdatera mer i deltalj när jag orkar...antar att de blir när jag kommer hem xD mohaha
San Diego har iaf levererat sjukt snygga killar, roligt folk och en massa kul. Undrar om LA kan slå detta...eller Vegas...hmm. Har iaf firat min födelsedag fyra gånger nu...varje gång vi ska dricka så hör jag endel grattis.
Skriver om min fördelsedag imorgon på bussen....om ja orkar :P

Living Young and wild and free ;)

RSS 2.0